OUDEREN BELANGEN NIJMEGEN
                 (NIET ALLEEN VOOR OUDEREN)                   

Voor wie?

In Nederland heerst meer en meer de "ieder voor zich" mentaliteit. Ouderen Belangen Nijmegen wil dit veranderen en daarmee beginnen we binnen de gemeente Nijmegen. Wij zijn daarin uniek:

Wij richten ons niet alleen op de ouderen, zoals landelijke politieke partijen, maar kijken al vroeger naar de toekomst. Ouderen Belangen is er dus voor een iedereen,die zich nu al bewust is van later.

In de leeftijdsgroep tussen 45 en 70 jaar heeft Nijmegen nu al 48.000 inwoners en boven de 70 nu 17.000 inwoners. De komende 10 jaar zal deze  groep van 65.000 inwoners niet alleen 40% van alle inwoners vormen, maar ook meer aandacht gaan vragen op alle gebieden, zoals wonen, zorg, mobiliteit,inkomen en veiligheid. Deze groep dient daarom goed vertegenwoordigd  te zijn in de raad van Nijmegen. Wanneer de stemmen verdeeld raken onder al die partijen, kan er voor deze groep weinig bereikt worden in Nijmegen. 

Nog geen 45+? Steun Ouderen Belangen Nijmegen.Ook jij wordt ouder en hebt (groot)ouders. Steun dus nu al voor het te laat is. Met ieders hulp kunnen we veel idealen voor de grootste groep Nijmegenaren invullen.